Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abuapuera Winners F.C.
TRÓIA Tactiek ShapeShift
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
57.1 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Drugă geeft een hoge lob. Płachecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nəbi. Nəbi krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Minoculos is nu in balbezit. Šalts verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Budeş zijn tegenspeler op de grond. Budeş krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Minoculos geeft een lange en hoge pass. Khchoyan kopt de bal weg. Daar is Dimofte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu rent richting de bal. Codrescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bayer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bastien komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Bruson is nu in balbezit. Bruson geeft een hoge lob. Codrescu heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Winners F.C. 0:1

17e minuut.
Budeş controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Šalts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aprikyan kopt de bal weg. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corredor. Khchoyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bastien zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Codrescu springt en kopt de bal. Zyntek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Aprikyan rent richting de bal. Berczik geeft de bal voor. Klungelig pakt van Loen de bal. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi haalt uit met een fantastische trap. Rădescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Budeş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aelpler komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Khchoyan rent richting de bal. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Codrescu zijn tegenspeler op de grond. Codrescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 45%, Winners F.C. 55%.
Abuapuera - Winners F.C. 0:1

47e minuut.
Berczik heeft problemen om de bal te vangen. Berczik probeert naar een medespeler te passen. Drvar rent richting de bal. Aprikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aprikyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bruson bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Loen met de inworp. Bruson geeft een lange en hoge pass. Zyntek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Drvar passt de bal in één keer door. Berczik rent richting de bal. Berczik passt de bal met de wreef. Nəbi rent richting de bal. Nəbi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
van Loen verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Dhur met de inworp. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi draait met de bal, schiet en ... Rădescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Berczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Berczik passt de bal in één keer door. Aprikyan is nu in balbezit. Aprikyan schiet op doel. Rădescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Yücetan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Yücetan rent richting de bal. Yücetan passt de bal met de wreef. Nəbi rent richting de bal. Nəbi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Yücetan met de inworp. Arciszewski is nu in balbezit. Arciszewski geeft een hoge lob. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khchoyan rent richting de bal. Khchoyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 42%, Winners F.C. 58%.
Abuapuera - Winners F.C. 0:1