Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chronus Os Maneta
guerreiros Tactiek RETR
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.8 gemiddelde waardering 57.8
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Aranciata is nu in balbezit. Garçon is nu in balbezit. Inworp. Garçon met de inworp. Figueiroa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rinkenbach met een snelle inworp. Stabile probeert naar een medespeler te passen. Rinkenbach geeft de bal voor. Igbinadolor krijgt zijn hoofd ertegen. Jerzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Os Maneta 0:1

6e minuut.
Igbinadolor rent richting de bal. Sammal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Igbinadolor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fidamãe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Igbinadolor heeft problemen om de bal te vangen. Gorić is nu in balbezit. Igbinadolor onderschept slim de pass. Igbinadolor schiet op doel. Jerzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Boeru geeft een hoge lob. Jabłczyński geeft de bal voor. Fidamãe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammal onderschept slim de pass. Sammal haalt uit met een fantastische trap. Bahia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chronus - Os Maneta 1:1

10e minuut.
Igbinadolor met een sublieme pass. Figueiroa probeert naar een medespeler te passen. Stabile heeft problemen om de bal te vangen. Stabile geeft een lange en hoge pass. Igbinadolor maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Os Maneta 1:2

14e minuut.
Igbinadolor verovert de bal door een tackle van achteren. Denoth verovert de bal door een tackle van achteren. Denoth geeft een hoge lob. Sammal is nu in balbezit. Sammal draait met de bal, schiet en ... Bahia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chronus - Os Maneta 2:2

32e minuut.
Kopernik kopt de bal weg. Rinkenbach is nu in balbezit. Rinkenbach passt de bal in één keer door. Stabile geeft een lange en hoge pass. Igbinadolor springt en kopt de bal. Jerzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kopernik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stabile met een snelle inworp. Rinkenbach is nu in balbezit. Rinkenbach geeft een lange en hoge pass. Jerzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Boeru ... Strafschop! Igbinadolor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Igbinadolor zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Os Maneta 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 66%, Os Maneta 34%.
Chronus - Os Maneta 2:3

50e minuut.
Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński probeert naar een medespeler te passen. Garçon geeft een lange en hoge pass. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Block passt de bal met de wreef. Jabłczyński geeft een lange en hoge pass. Sammal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammal haalt uit met een fantastische trap. Bahia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chronus - Os Maneta 3:3

57e minuut.
Figueiroa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jabłczyński. Figueiroa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hansen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Aranciata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stabile is nu in balbezit. Stabile geeft de bal voor. Igbinadolor maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Sammal controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik speelt de bal door. Ximenez rent richting de bal. Sammal verovert de bal door een tackle van achteren. Sammal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Figueiroa rent richting de bal. Figueiroa met een sublieme pass. Rinkenbach speelt de bal door. Pek rent richting de bal. Pek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Figueiroa geeft de bal voor. Jerzak speelt de bal door. Garçon kopt de bal weg. Klungelig pakt Igbinadolor de bal. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Garçon geeft de bal voor. Igbinadolor rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garçon neemt de hoekschop. Igbinadolor maakt een snoekduik en kopt de bal. Jerzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Rinkenbach onderschept slim de pass. Rinkenbach passt de bal zonder na te denken. Figueiroa speelt de bal door. Pek rent richting de bal. Pek schiet op doel. Jerzak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 71%, Os Maneta 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chronus - Os Maneta 3:3