Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Maneta Chronus
RETR Tactiek guerreiros
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
58.6 gemiddelde waardering 50.5
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztela is nu in balbezit. Grigoraş met een sublieme pass. Figueiroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiroa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jerzak speelt de bal door. Hansen is nu in balbezit. Sammal maakt een afschuwelijke overtreding. Sammal krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Hansen de bal. Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru schiet op doel. Buldreghini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Chronus 0:1

40e minuut.
Rinkenbach is nu in balbezit. Rinkenbach passt de bal zonder na te denken. Figueiroa rent richting de bal. Figueiroa geeft een hoge lob. Igbinadolor maakt een snoekduik en kopt de bal. Jerzak bokst de bal weg. Pek is nu in balbezit. Pek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Os Maneta - Chronus 1:1

44e minuut.
Ximenez is nu in balbezit. Ximenez met een sublieme pass. Figueiroa speelt de bal door. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... Jerzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 38%, Chronus 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Maneta - Chronus 1:1

47e minuut.
Ciubotaru controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fidamãe neemt vlug de vrije trap. Igbinadolor kopt de bal weg. Klungelig pakt Pek de bal. Pek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rinkenbach geeft een lange en hoge pass. Daar is Boeru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Chronus 2:1

66e minuut.
Garçon is nu in balbezit. Garçon passt de bal in één keer door. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. Jerzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Chronus 3:1

69e minuut.
Boeru geeft de bal voor. Ximenez is nu in balbezit. Ximenez geeft een lange en hoge pass. Stabile geeft een lange en hoge pass. Pek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Denoth kopt de bal weg. Garçon heeft problemen om de bal te vangen. Garçon met een sublieme pass. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Igbinadolor rent richting de bal. Stabile speelt de bal door. Denoth verovert de bal door een tackle van achteren. Pek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Igbinadolor kopt de bal weg. Denoth heeft problemen om de bal te vangen. Pek is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garçon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal. Jerzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Chronus 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 17%, Chronus 83%.
Os Maneta - Chronus 4:1