Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xupa Cabra FC Abuapuera
futebol moderno Tactiek TRÓIA
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.7 gemiddelde waardering 56.8
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Inworp. Yücetan met de inworp. Arciszewski rent richting de bal. Arciszewski geeft een hoge lob. Aprikyan is nu in balbezit. Derviš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Berczik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chapa Quente de bal. Berczik onderschept slim de pass. Berczik geeft de bal voor. Nəbi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Arciszewski rent richting de bal. Arciszewski geeft een lange en hoge pass. Cotta rent richting de bal. Cotta draait met de bal, schiet en ... Zyntek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Abuapuera 1:0

14e minuut.
Zębicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de la Calle de bal. de la Calle geeft een hoge lob. Cotta rent richting de bal. Cotta draait met de bal, schiet en ... Zyntek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Samuels speelt de bal door. Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berczik begaat een overtreding. Berczik krijgt een gele kaart. Zębicki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zębicki kan niet meer verder spelen. Sputnik komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Corredor speelt de bal door. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapa Quente onderschept slim de pass. Šalts onderschept slim de pass. Šalts geeft een lange en hoge pass. Paal! Derviš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aprikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Maggiore legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Della Maggiore krijgt een gele kaart. Aprikyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nəbi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Derviš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Berczik geeft een lange en hoge pass. Nəbi kopt de bal weg. Daar is Hagiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aprikyan rent richting de bal. Aprikyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Drugă passt de bal met de wreef. de Oliveira Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira Souza passt de bal zonder na te denken. Cotta is nu in balbezit. Cotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Abuapuera 2:0

39e minuut.
Hagiu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anghelinii met een snelle inworp. Berczik geeft de bal voor. Nəbi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xupa Cabra FC 67%, Abuapuera 33%.
Xupa Cabra FC - Abuapuera 2:0

60e minuut.
Šalts verovert de bal door een tackle van achteren. Šalts geeft de bal voor. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi draait met de bal, schiet en ... Derviš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Abuapuera 2:1

64e minuut.
Samuels verovert de bal door een tackle van achteren. Šalts bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels onderschept slim de pass. Chapa Quente is nu in balbezit. Chapa Quente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cogliati komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cotta passt de bal in één keer door. Turcomano is nu in balbezit. Cogliati maakt een afschuwelijke overtreding. Cogliati krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Šalts geeft de bal voor. Yücetan rent richting de bal. Yücetan passt de bal in één keer door. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii geeft een hoge lob. Derviš bokst de bal weg. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xupa Cabra FC - Abuapuera 2:2

86e minuut.
Berczik probeert naar een medespeler te passen. Yücetan is nu in balbezit. Yücetan passt de bal zonder na te denken. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xupa Cabra FC 70%, Abuapuera 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xupa Cabra FC - Abuapuera 2:2