Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Maneta S.C Real Milho Branco
copa2 Tactiek Maranata!
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.2 gemiddelde waardering 57.1
outstanding Schieten solid
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Hansen rent richting de bal. Hansen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ximenez de bal. Krezus onderschept slim de pass. Krezus haalt uit met een fantastische trap. Bahia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Stabile rent richting de bal. Stabile speelt de bal door. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - S.C Real Milho Branco 1:0

23e minuut.
Rinkenbach controleert de bal met de borst. Wichniarek onderschept slim de pass. Wichniarek met een sublieme pass. Krezus rent richting de bal. Krezus draait met de bal, schiet en ... Bahia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Wichniarek kopt de bal weg. Klungelig pakt Tramontini de bal. Tramontini geeft een hoge lob. Krezus rent richting de bal. Rinkenbach is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rupala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Figueiroa rent richting de bal. Wichniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Wichniarek geeft een hoge lob. Krezus maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Garçon met de inworp. Figueiroa speelt de bal door. Garçon is nu in balbezit. Garçon geeft de bal voor. Pek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - S.C Real Milho Branco 2:0

37e minuut.
Kučan met een sublieme pass. Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenez begaat een overtreding. Rupala wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rupala kan niet meer verder spelen. Zangano komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Tramontini kopt de bal weg. Wichniarek is nu in balbezit. Ximenez begaat een overtreding. Wichniarek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 39%, S.C Real Milho Branco 61%.
Os Maneta - S.C Real Milho Branco 2:0

54e minuut.
Calvano met een sublieme pass. Figueiroa rent richting de bal. Figueiroa passt de bal in één keer door. Igbinadolor heeft problemen om de bal te vangen. Igbinadolor schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Calvano probeert naar een medespeler te passen. Figueiroa is nu in balbezit. Figueiroa met een sublieme pass. Daar is Pek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. Iskra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - S.C Real Milho Branco 3:0

68e minuut.
Stabile is nu in balbezit. Daar is Stabile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stabile probeert naar een medespeler te passen. Pek is nu in balbezit. Pek draait met de bal, schiet en ... Iskra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stabile zal de hoekschop nemen. Igbinadolor krijgt zijn hoofd ertegen. Iskra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - S.C Real Milho Branco 4:0

71e minuut.
Tramontini onderschept slim de pass. Tramontini geeft de bal voor. Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krezus is nu in balbezit. Krezus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Figueiroa speelt de bal door. Rinkenbach is nu in balbezit. Rinkenbach geeft een lange en hoge pass. Igbinadolor krijgt zijn hoofd ertegen. Iskra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - S.C Real Milho Branco 5:0

78e minuut.
Figueiroa speelt de bal door. Stabile heeft problemen om de bal te vangen. Stabile speelt de bal door. Klungelig pakt Pek de bal. Pek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fidamãe met een sublieme pass. Figueiroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiroa passt de bal met de wreef. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Serfőző is nu in balbezit. Figueiroa onderschept slim de pass. Figueiroa geeft een hoge lob. Igbinadolor probeert de bal met de borst te controleren. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 35%, S.C Real Milho Branco 65%.
Os Maneta - S.C Real Milho Branco 5:0