Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Real Milho Branco Os Maneta
Maranata! Tactiek RETR
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
61.3 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


9e minuut.
Felcon passt de bal zonder na te denken. Tramontini met een sublieme pass. Serfőző bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfőző geeft de bal voor. Krezus maakt een snoekduik en kopt de bal. Buldreghini bokst de bal weg.

12e minuut.
Tramontini geeft een hoge lob. Rupala rent richting de bal. Daar is Rupala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rupala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Figueiroa speelt de bal door. Pek rent richting de bal. Fetraś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Igbinadolor neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Iskra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Os Maneta 0:1

29e minuut.
Rupala met de inworp. Wichniarek probeert naar een medespeler te passen. Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus draait met de bal, schiet en ... Buldreghini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C Real Milho Branco - Os Maneta 1:1

31e minuut.
Krezus speelt de bal door. Serfőző rent richting de bal. Serfőző geeft een hoge lob. Krezus kan de bal niet met de borst controleren. Krezus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Stabile met een snelle inworp. Rinkenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinkenbach passt de bal met de wreef. Pek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Real Milho Branco 47%, Os Maneta 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.C Real Milho Branco - Os Maneta 1:1

53e minuut.
Ximenez met de inworp. Rinkenbach probeert naar een medespeler te passen. Stabile heeft problemen om de bal te vangen. Stabile geeft de bal voor. Igbinadolor springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Serfőző geeft een lange en hoge pass. Calvano rent richting de bal. Krezus begaat een overtreding. Krezus krijgt een gele kaart. Calvano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Stabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stabile raakt geblesseerd tijdens het duel. Stabile zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Igbinadolor maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Selaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Wichniarek onderschept slim de pass. Wichniarek probeert naar een medespeler te passen. Krezus rent richting de bal. Krezus haalt uit met een fantastische trap. Buldreghini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Os Maneta 2:1

71e minuut.
Krezus kopt de bal weg. Rupala is nu in balbezit. Rupala speelt de bal door. Krezus rent richting de bal. Krezus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Os Maneta 3:1

85e minuut.
Figueiroa passt de bal in één keer door. Igbinadolor rent richting de bal. Selaković is nu in balbezit. Pek onderschept slim de pass. Pek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Felcon. Igbinadolor raakt geblesseerd tijdens het duel. Stabile zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Os Maneta 3:2

89e minuut.
Figueiroa heeft problemen om de bal te vangen. Figueiroa geeft een hoge lob. Pek kopt de bal weg. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor schiet op doel. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Real Milho Branco 47%, Os Maneta 53%.
S.C Real Milho Branco - Os Maneta 3:2