Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Maneta Santos Football Club
copa2 Tactiek tricolor
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 62.7
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Glavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavić passt de bal zonder na te denken. Pajić heeft problemen om de bal te vangen. Pajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Santos Football Club 0:1

15e minuut.
Hasanoğlu is nu in balbezit. Hasanoğlu passt de bal met de wreef. Pajić rent richting de bal. Pajić schiet op doel. Bahia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Santos Football Club 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Noworyta de bal. Fidamãe is nu in balbezit. Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Noworyta geeft een lange en hoge pass. Pajić kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Santos Football Club 0:3

21e minuut.
Glavić passt de bal in één keer door. Korona met een sublieme pass. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić onderschept slim de pass. Pajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Fidamãe is nu in balbezit. Fidamãe passt de bal met de wreef. Stabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabile geeft een lange en hoge pass. Igbinadolor springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rinkenbach heeft problemen om de bal te vangen. Rinkenbach passt de bal met de wreef. Stabile is nu in balbezit. Stabile geeft een hoge lob. Igbinadolor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 62%, Santos Football Club 38%.
Os Maneta - Santos Football Club 0:3

46e minuut.
Indonésio komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Haab is nu in balbezit. Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer passt de bal met de wreef. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stabile is nu in balbezit. Stabile geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Haab de bal. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Rinkenbach kopt de bal weg. Figueiroa met een sublieme pass. Stabile heeft problemen om de bal te vangen. Stabile geeft een hoge lob. Igbinadolor springt en kopt de bal. Lascu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ximenez met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Garçon de bal onder controle te krijgen. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić draait met de bal, schiet en ... Bahia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Santos Football Club 0:4

66e minuut.
Pek komt het veld opgelopen. Parada komt het veld opgelopen. Korsós komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Igbinadolor is nu in balbezit. Van de Velde verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Velde geeft de bal voor. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fidamãe probeert naar een medespeler te passen. Stabile is nu in balbezit. Stabile passt de bal met de wreef. Pek rent richting de bal. Pek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Garçon speelt de bal door. Figueiroa probeert naar een medespeler te passen. Stabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabile geeft een hoge lob. Igbinadolor krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rinkenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antonino. Antonino krijgt een gele kaart. Garçon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stabile zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 36%, Santos Football Club 64%.
Os Maneta - Santos Football Club 0:4