Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Football Club Os Maneta
tricolor Tactiek copa2
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63.9 gemiddelde waardering 58
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Glavić met een snelle inworp. Hasanoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Noworyta de bal. Noworyta schiet op doel. Pek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Os Maneta 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rinkenbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stabile geeft de bal voor. Igbinadolor springt en kopt de bal. Lascu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Glavić verovert de bal door een tackle van achteren. Glavić passt de bal in één keer door. Pajić rent richting de bal. Pajić schiet op doel. Buldreghini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Os Maneta 2:0

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lascu trapt de bal weg van het doel. Glavić kopt de bal weg. Pajić is nu in balbezit. Pajić haalt uit met een fantastische trap. Buldreghini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Hasanoğlu passt de bal met de wreef. Sagriotis is nu in balbezit. Sagriotis geeft een hoge lob. Pajić rent richting de bal. Pajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rinkenbach is nu in balbezit. Rinkenbach probeert naar een medespeler te passen. Stabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabile geeft een hoge lob. Igbinadolor maakt een snoekduik en kopt de bal. Lascu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Korona rent richting de bal. Korona passt de bal in één keer door. Glavić is nu in balbezit. Glavić geeft een hoge lob. Noworyta krijgt zijn hoofd ertegen. Buldreghini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pajić verovert de bal door een tackle van achteren. Glavić is nu in balbezit. Glavić speelt de bal door. Noworyta rent richting de bal. Noworyta schiet op doel. Buldreghini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Glavić passt de bal in één keer door. Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu passt de bal zonder na te denken. Pajić is nu in balbezit. Pajić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano verovert de bal door een tackle van achteren. Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić schiet op doel. Buldreghini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Glavić is nu in balbezit. Garçon begaat een overtreding. Glavić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garçon speelt de bal door. Hasanoğlu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 46%, Os Maneta 54%.
Santos Football Club - Os Maneta 2:0

46e minuut.
Parada komt het veld opgelopen. Indonésio komt het veld opgelopen. Korsós komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sagriotis onderschept slim de pass. Stabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabile passt de bal met de wreef. Pek is nu in balbezit. Pek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rinkenbach heeft problemen om de bal te vangen. Rinkenbach passt de bal zonder na te denken. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... Haab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lascu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Indonésio is nu in balbezit. Indonésio probeert naar een medespeler te passen. Korsós geeft een lange en hoge pass. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić haalt uit met een fantastische trap. Buldreghini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 56%, Os Maneta 44%.
Santos Football Club - Os Maneta 2:0