Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC JSA Abuapuera
19_2_PI Tactiek TRÓIA
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
55 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Szaranowicz geeft een hoge lob. Duru onderschept slim de pass. Berczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi haalt uit met een fantastische trap. Brauner bokst de bal weg. Aprikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Abuapuera 0:1

11e minuut.
Nəbi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bloch komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Yücetan is nu in balbezit. Yücetan geeft een hoge lob. Bloch kopt de bal weg. Berczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Berczik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Flamenguista passt de bal met de wreef. Harasymiuk speelt de bal door. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen schiet op doel. Ziobrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC JSA 64%, Abuapuera 36%.
SC JSA - Abuapuera 0:1

46e minuut.
Radomirov passt de bal zonder na te denken. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuska. Kuska krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Dimofte heeft problemen om de bal te vangen. Radomirov speelt de bal door. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen schiet op doel. Ziobrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Buitenspel voor Aprikyan. Goede buitenspelval van de verdediging. Neves Dias maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Harasymiuk is nu in balbezit. Harasymiuk draait met de bal, schiet en ... Ziobrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brauner niet meer kan verder spelen. Klusák komt het veld opgelopen. Radomirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamenguista onderschept slim de pass. Flamenguista geeft een lange en hoge pass. Görbe springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Szaranowicz is nu in balbezit. Szaranowicz geeft de bal voor. Aprikyan rent richting de bal. Aprikyan schiet op doel. Klusák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Abuapuera 0:2

85e minuut.
Cestari verovert de bal door een tackle van achteren. Cestari speelt de bal door. Radomirov kan de bal niet met de borst controleren. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC JSA 51%, Abuapuera 49%.
SC JSA - Abuapuera 0:2