Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chronus Xupa Cabra FC
guerreiros Tactiek 4123atenção
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 59.4
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Queijo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rozancevas neemt vlug de vrije trap. de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza schiet op doel. Jerzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Xupa Cabra FC 0:1

9e minuut.
Rozancevas heeft problemen om de bal te vangen. Block onderschept slim de pass. Block passt de bal in één keer door. de Oliveira Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira Souza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cotta is nu in balbezit. Cotta geeft de bal voor. Denoth rent richting de bal. de Oliveira Souza verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira Souza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Xupa Cabra FC 0:2

24e minuut.
Denoth geeft de bal voor. Ciubotaru rent richting de bal. Kloc begaat een overtreding. Kloc krijgt een gele kaart.

31e minuut.
de Oliveira Souza onderschept slim de pass. de Oliveira Souza speelt de bal door. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta draait met de bal, schiet en ... Jerzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Xupa Cabra FC 0:3

38e minuut.
Denoth heeft problemen om de bal te vangen. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Denoth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denoth krijgt een gele kaart. Cotta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zębicki komt bij de bal en schiet. Paal! Een oude blessure zorgt ervoor dat Jerzak niet meer kan verder spelen. Gobert komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Della Maggiore geeft een hoge lob. de Oliveira Souza is nu in balbezit. Aranciata legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Oliveira Souza raakt geblesseerd tijdens het duel. Cotta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gobert bokst de bal weg.

45e minuut.
Cotta passt de bal met de wreef. Daar is Zębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zębicki met een sublieme pass. Berendei is nu in balbezit. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Gobert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 67%, Xupa Cabra FC 33%.
Chronus - Xupa Cabra FC 0:3

49e minuut.
Samuels geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cotta de bal. Boeru is nu in balbezit. Cotta onderschept slim de pass. Cotta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębicki geeft een hoge lob. Daar is Boeru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza draait met de bal, schiet en ... Gobert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
de Oliveira Souza rent richting de bal. de Oliveira Souza passt de bal met de wreef. Berendei met een sublieme pass. de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza haalt uit met een fantastische trap. Gobert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta schiet op doel. Gobert bokst de bal weg.

81e minuut.
de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza passt de bal met de wreef. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra passt de bal zonder na te denken. Ziutek speelt de bal door. Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ziutek passt de bal zonder na te denken. Aranciata bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira Souza verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira Souza geeft een lange en hoge pass. Zębicki krijgt zijn hoofd ertegen. Gobert bokst de bal weg. Cotta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Xupa Cabra FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 73%, Xupa Cabra FC 27%.
Chronus - Xupa Cabra FC 0:4