Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xupa Cabra FC Chronus
4-1-2-3 aberto Tactiek guerreiros
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
53.6 gemiddelde waardering 45.5
solid Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise geeft een lange en hoge pass. Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta is nu in balbezit. Cotta draait met de bal, schiet en ... Jerzak bokst de bal weg.

9e minuut.
Misztela is nu in balbezit. Zębicki onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigoraş. Grigoraş krijgt een gele kaart.

25e minuut.
de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza passt de bal in één keer door. Cotta speelt de bal door. Sputnik is nu in balbezit. Sputnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Misztela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Oliveira Souza met de inworp. Cominotto is nu in balbezit. Cominotto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Derviš trapt de bal weg van het doel. de Oliveira Souza kopt de bal weg. Klungelig pakt Misztela de bal. Zębicki rent richting de bal. Zębicki geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xupa Cabra FC 38%, Chronus 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xupa Cabra FC - Chronus 0:0

62e minuut.
Hagiu speelt de bal door. de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza passt de bal zonder na te denken. Cotta is nu in balbezit. Cotta haalt uit met een fantastische trap. Jerzak bokst de bal weg. Zębicki rent richting de bal. Zębicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira Souza geeft een lange en hoge pass. Jerzak probeert wanhopig de bal te grijpen. Sputnik rent richting de bal. Sputnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Chronus 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xupa Cabra FC 33%, Chronus 67%.
Xupa Cabra FC - Chronus 1:0