Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Real Milho Branco Winners F.C.
Maranata! Tactiek Lúmen
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 58.8
redelijk Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Klungelig pakt Kučan de bal. Drvar is nu in balbezit. Kučan begaat een overtreding. Kučan krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Drvar raakt geblesseerd tijdens het duel. Drvar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Budeş kopt de bal weg. Bruson met een sublieme pass. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Wichniarek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bruson. Bruson krijgt een gele kaart. Wichniarek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wichniarek kan niet meer verder spelen.

8e minuut.
Kučan met een snelle inworp. Budeş probeert naar een medespeler te passen. Bruson probeert naar een medespeler te passen. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel. Iskra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bruson passt de bal in één keer door. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selaković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Selaković krijgt een gele kaart. Codrescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Codrescu neemt zijn aanloop. Iskra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Di Fante bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fante schiet op doel. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Serfőző met een snelle inworp. Zangano rent richting de bal. Khchoyan begaat een overtreding. Khchoyan krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bruson passt de bal met de wreef. Khchoyan rent richting de bal. Khchoyan passt de bal zonder na te denken. Codrescu rent richting de bal. Codrescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Bruson is nu in balbezit. Bruson passt de bal met de wreef. Budeş geeft een hoge lob. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Iskra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Budeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Selaković onderschept slim de pass. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel. Iskra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Minoculos speelt de bal door. Klungelig pakt Khchoyan de bal. Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Winners F.C. 0:1

30e minuut.
Codrescu kopt de bal weg. Budeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Budeş speelt de bal door. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Iskra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Budeş geeft de bal voor. Di Fante is nu in balbezit. Di Fante passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Codrescu de bal. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Budeş geeft een hoge lob. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Selaković ... Strafschop! Selaković krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Codrescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Codrescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Codrescu is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Winners F.C. 0:2

42e minuut.
Minoculos passt de bal met de wreef. Bruson probeert de bal met de borst te controleren. Bruson passt de bal met de wreef. Budeş rent richting de bal. Budeş draait met de bal, schiet en ... Iskra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Napoletano komt het veld opgelopen. Serfőző zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Napoletano geeft de bal voor. Klungelig pakt Estel de bal. Codrescu rent richting de bal. Codrescu schiet op doel. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Real Milho Branco 67%, Winners F.C. 33%.
S.C Real Milho Branco - Winners F.C. 0:2

50e minuut.
Budeş passt de bal met de wreef. Minoculos rent richting de bal. Minoculos passt de bal in één keer door. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Bruson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruson passt de bal in één keer door. Codrescu rent richting de bal. Codrescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bruson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruson passt de bal met de wreef. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Winners F.C. 0:3

63e minuut.
Bruson passt de bal zonder na te denken. Codrescu rent richting de bal. Gülyiğit maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gülyiğit naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Minoculos met een sublieme pass. Codrescu rent richting de bal. Budeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Budeş haalt uit met een fantastische trap. Iskra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Winners F.C. 0:4

68e minuut.
Khchoyan onderschept slim de pass. Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel. Iskra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Zangano verovert de bal door een tackle van achteren. Khchoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Winners F.C. 0:5

78e minuut.
Bruson probeert naar een medespeler te passen. Budeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Budeş passt de bal met de wreef. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aelpler komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Budeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Budeş passt de bal met de wreef. Aelpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelpler haalt uit met een fantastische trap. Iskra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Winners F.C. 0:6

82e minuut.
Budeş kopt de bal weg. Aelpler is nu in balbezit. Budeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelpler is nu in balbezit. Aelpler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Napoletano rent richting de bal. Napoletano passt de bal in één keer door. Aelpler is nu in balbezit. Aelpler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Winners F.C. 0:7

85e minuut.
van Loen speelt de bal door. Napoletano rent richting de bal. Napoletano passt de bal in één keer door. Aelpler rent richting de bal. Aelpler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bruson passt de bal zonder na te denken. Aelpler rent richting de bal. Budeş is nu in balbezit. Budeş haalt uit met een fantastische trap. Iskra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Winners F.C. 0:8

90e minuut.
Tramontini rent richting de bal. Tramontini passt de bal zonder na te denken. Aelpler rent richting de bal. Aelpler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Real Milho Branco 71%, Winners F.C. 29%.
S.C Real Milho Branco - Winners F.C. 0:8