Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série C.10 [del]
  • Stadion: ABU Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19388
Abuapuera Os Maneta
ABU Tactiek SLM2 REC
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
57.6 gemiddelde waardering 57.9
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Stabile geeft de bal voor. Drugă heeft problemen om de bal te vangen. Cogliati is nu in balbezit. Pek onderschept slim de pass. Pek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rinkenbach rent richting de bal. Rinkenbach passt de bal zonder na te denken. Stabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabile geeft de bal voor. Pek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Drugă speelt de bal door. Rinkenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinkenbach passt de bal zonder na te denken. Garçon is nu in balbezit. Garçon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Yücetan met een snelle inworp. Arciszewski is nu in balbezit. Rinkenbach geeft een hoge lob. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Os Maneta 0:1

22e minuut.
Ximenez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garçon rent richting de bal. Berczik begaat een overtreding. Berczik krijgt een gele kaart. Garçon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Figueiroa onderschept slim de pass. Figueiroa geeft de bal voor. Daar is Drugă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... Zyntek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Šalts met een sublieme pass. Berczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Berczik passt de bal met de wreef. Kuska rent richting de bal. Kuska draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Cogliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pek onderschept slim de pass. Pek passt de bal zonder na te denken. Stabile geeft een lange en hoge pass. Igbinadolor krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Drugă is nu in balbezit. Pek onderschept slim de pass. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pek onderschept slim de pass. Pek schiet op doel. Zyntek bokst de bal weg.

43e minuut.
Pek is nu in balbezit. Igbinadolor rent richting de bal. Pek bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. Zyntek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 54%, Os Maneta 46%.
Abuapuera - Os Maneta 0:1

57e minuut.
Šalts onderschept slim de pass. Šalts geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garçon met een snelle inworp. Rinkenbach geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Igbinadolor heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Hansen rent richting de bal. Hansen geeft een hoge lob. Yücetan is nu in balbezit. Yücetan geeft de bal voor. Aprikyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abuapuera - Os Maneta 1:1

64e minuut.
Pek passt de bal zonder na te denken. Ximenez rent richting de bal. Ximenez passt de bal met de wreef. Aprikyan rent richting de bal. Aprikyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Calvano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuska verovert de bal door een tackle van achteren. Kuska schiet op doel. Bahia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aprikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Os Maneta 2:1

68e minuut.
Fidamãe verovert de bal door een tackle van achteren. Corredor rent richting de bal. Corredor probeert naar een medespeler te passen. Aprikyan is nu in balbezit. Aprikyan draait met de bal, schiet en ... Bahia bokst de bal weg.

78e minuut.
Figueiroa speelt de bal door. Garçon heeft problemen om de bal te vangen. Garçon passt de bal in één keer door. Pek rent richting de bal. Pek draait met de bal, schiet en ... Zyntek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abuapuera - Os Maneta 2:2

81e minuut.
Stabile met de inworp. Rinkenbach rent richting de bal. Rinkenbach passt de bal met de wreef. Pek is nu in balbezit. Pek haalt uit met een fantastische trap. Zyntek bokst de bal weg.

83e minuut.
Aprikyan passt de bal zonder na te denken. Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor begaat een overtreding. Corredor krijgt een gele kaart. Garçon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stabile met een snel genomen vrije trap. Garçon is nu in balbezit. Garçon geeft de bal voor. Igbinadolor krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 41%, Os Maneta 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abuapuera - Os Maneta 2:2