Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Maneta Abuapuera
copa2 Tactiek TRÓIA
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
58.7 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Rinkenbach is nu in balbezit. Berczik verovert de bal door een tackle van achteren. Berczik passt de bal zonder na te denken. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi haalt uit met een fantastische trap. Buldreghini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rinkenbach met de inworp. Stabile is nu in balbezit. Stabile geeft de bal voor. Igbinadolor krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kuska geeft een lange en hoge pass. Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aprikyan rent richting de bal. Aprikyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fidamãe de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ximenez kopt de bal weg. Rinkenbach rent richting de bal. Rinkenbach passt de bal zonder na te denken. Stabile heeft problemen om de bal te vangen. Stabile geeft een hoge lob. Zyntek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Yücetan probeert naar een medespeler te passen. Corredor speelt de bal door. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan geeft de bal voor. Aprikyan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Berczik passt de bal zonder na te denken. Kuska is nu in balbezit. Figueiroa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Figueiroa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 65%, Abuapuera 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Maneta - Abuapuera 0:0

47e minuut.
Stabile kopt de bal weg. Šalts geeft een hoge lob. Hansen kan de bal niet met de borst controleren. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi draait met de bal, schiet en ... Buldreghini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Berczik met een sublieme pass. Nəbi is nu in balbezit. Calvano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calvano krijgt een gele kaart. Nəbi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nəbi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Abuapuera 0:1

77e minuut.
Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garçon speelt de bal door. Stabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabile geeft de bal voor. Igbinadolor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Os Maneta - Abuapuera 1:1

81e minuut.
Kuska geeft de bal voor. Aprikyan kopt de bal weg. Figueiroa onderschept slim de pass. Nəbi probeert de bal met de borst te controleren. Nəbi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zyntek met een sublieme pass. Garçon rent richting de bal. Garçon geeft een hoge lob. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... Zyntek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 64%, Abuapuera 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Maneta - Abuapuera 1:1