Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners F.C. Chronus
ShapeShift Tactiek guerreiros
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
61.9 gemiddelde waardering 47.9
excellent Schieten good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Ziutek rent richting de bal. Budeş begaat een overtreding. Ziutek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ziutek met een snel genomen vrije trap. Ciubotaru springt en kopt de bal. Rădescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Codrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serra kopt de bal weg. Klungelig pakt Płachecki de bal. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruson met een snelle inworp. Boeru is nu in balbezit. Codrescu onderschept slim de pass. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kopernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopernik geeft de bal voor. Ciubotaru probeert de bal met de borst te controleren. Drvar geeft de bal voor. Codrescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
van Loen onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Block met een snelle inworp. Serra geeft een lange en hoge pass. Drvar kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ciubotaru is nu in balbezit. Drvar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciubotaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziutek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Queijo maakt een snoekduik en kopt de bal. Rădescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
van Loen verovert de bal door een tackle van achteren. van Loen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Block met een snelle inworp. Serra geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rădescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Chronus 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 54%, Chronus 46%.
Winners F.C. - Chronus 0:1

46e minuut.
Aelpler komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Block bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruson onderschept slim de pass. Bruson speelt de bal door. Aelpler is nu in balbezit. Aelpler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Płachecki geeft een lange en hoge pass. Budeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Budeş geeft de bal voor. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winners F.C. - Chronus 1:1

76e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu passt de bal in één keer door. Bruson speelt de bal door. Aelpler rent richting de bal. Aelpler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Aelpler kan de bal niet met de borst controleren. Boeru onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Budeş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aelpler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Minoculos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minoculos geeft de bal voor. Bruson rent richting de bal. Bruson passt de bal in één keer door. Gobert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aelpler heeft problemen om de bal te vangen. Aelpler schiet op doel. Gobert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Kopernik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Budeş met de inworp. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Gobert bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Chronus 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 34%, Chronus 66%.
Winners F.C. - Chronus 2:1