Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Real Milho Branco Xupa Cabra FC
Maranata! Tactiek 4-1-2-3 aberto
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 52.2
goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen redelijk
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Daar is de la Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagiu is nu in balbezit. Krezus onderschept slim de pass. Krezus schiet op doel. Derviš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Xupa Cabra FC 1:0

15e minuut.
Felcon onderschept slim de pass. Felcon passt de bal met de wreef. Serfőző is nu in balbezit. Serfőző geeft een lange en hoge pass. Krezus springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Mariotto de bal. Samuels is nu in balbezit. Samuels passt de bal zonder na te denken. de Oliveira Souza geeft een hoge lob. Cotta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Real Milho Branco 32%, Xupa Cabra FC 68%.
S.C Real Milho Branco - Xupa Cabra FC 1:0

52e minuut.
Cominotto passt de bal zonder na te denken. Zębicki rent richting de bal. Met opzet legt Estel zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Estel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Tramontini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kučan komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Zębicki rent richting de bal. Habelmann onderschept slim de pass. Habelmann geeft een hoge lob. de Oliveira Souza rent richting de bal. de Oliveira Souza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mariotto verovert de bal door een tackle van achteren. Mariotto draait met de bal, schiet en ... Serfőző is nu in balbezit. Serfőző geeft de bal voor. Krezus maakt een snoekduik en kopt de bal. Derviš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Wichniarek speelt de bal door. Mariotto heeft problemen om de bal te vangen. Samuels geeft een lange en hoge pass. Cotta speelt de bal door. Cominotto geeft de bal voor. Iskra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C Real Milho Branco - Xupa Cabra FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Real Milho Branco 41%, Xupa Cabra FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.C Real Milho Branco - Xupa Cabra FC 1:1