Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Maneta Xupa Cabra FC
SLM2 REC Tactiek 4141
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
56.5 gemiddelde waardering 61
very good Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Fidamãe is nu in balbezit. Fidamãe geeft de bal voor. Stabile is nu in balbezit. Stabile geeft een lange en hoge pass. Igbinadolor springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rinkenbach probeert naar een medespeler te passen. Stabile is nu in balbezit. Stabile passt de bal in één keer door. Pek is nu in balbezit. Pek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ximenez zijn tegenspeler op de grond. Zębicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Zębicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cotta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hansen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berendei met de inworp. de Oliveira Souza geeft een hoge lob. Cotta springt en kopt de bal. Bahia bokst de bal weg.

29e minuut.
Ximenez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figueiroa kopt de bal weg. Garçon heeft problemen om de bal te vangen. de Oliveira Souza rent richting de bal. de Oliveira Souza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bahia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Rozancevas geeft de bal voor. Fidamãe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cotta. Cotta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 61%, Xupa Cabra FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Maneta - Xupa Cabra FC 0:0

56e minuut.
Rozancevas neemt vlug de vrije trap. Zębicki rent richting de bal. Zębicki speelt de bal door. de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cotta onderschept slim de pass. Cotta passt de bal in één keer door. de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza draait met de bal, schiet en ... Bahia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Xupa Cabra FC 0:1

68e minuut.
Berendei rent richting de bal. Berendei geeft de bal voor. de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Xupa Cabra FC 0:2

69e minuut.
Fidamãe heeft problemen om de bal te vangen. de Oliveira Souza onderschept slim de pass. de Oliveira Souza geeft een hoge lob. Della Maggiore geeft een lange en hoge pass. Bahia probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is de Oliveira Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Xupa Cabra FC 0:3

79e minuut.
Della Maggiore met een sublieme pass. Zębicki rent richting de bal. Zębicki met een sublieme pass. Cotta is nu in balbezit. Cotta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zębicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sputnik komt het veld opgelopen. Berendei met een snelle inworp. Della Maggiore rent richting de bal. Della Maggiore geeft een lange en hoge pass. Cotta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Xupa Cabra FC 0:4

90e minuut.
Sputnik speelt de bal door. Ximenez met een sublieme pass. Stabile rent richting de bal. Stabile passt de bal zonder na te denken. Pek bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 68%, Xupa Cabra FC 32%.
Os Maneta - Xupa Cabra FC 0:4