Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC JSA Winners F.C.
19_2_PI Tactiek Elec2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
57.6 gemiddelde waardering 62.6
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Radomirov is nu in balbezit. Bruson onderschept slim de pass. Bruson passt de bal zonder na te denken. Di Fante bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fante draait met de bal, schiet en ... Brauner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Bruson rent richting de bal. Bruson geeft een lange en hoge pass. Budeş geeft de bal voor. Beck kan de bal niet met de borst controleren. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Winners F.C. 0:1

7e minuut.
Vreijsen speelt de bal door. Zaman is nu in balbezit. Zaman passt de bal in één keer door. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rădescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Minoculos geeft een hoge lob. Bruson is nu in balbezit. Budeş rent richting de bal. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Brauner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Beck speelt de bal door. Harasymiuk is nu in balbezit. Harasymiuk speelt de bal door. Görbe is nu in balbezit. Görbe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Harasymiuk rent richting de bal. Harasymiuk met een sublieme pass. Radomirov met een sublieme pass. Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe haalt uit met een fantastische trap. Rădescu bokst de bal weg.

28e minuut.
Harasymiuk met een snelle inworp. Zaman probeert naar een medespeler te passen. Harasymiuk heeft problemen om de bal te vangen. Harasymiuk geeft een hoge lob. Görbe springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Radomirov kopt de bal weg. Flamenguista geeft een hoge lob. Daar is Płachecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Płachecki met een snelle inworp. Budeş probeert naar een medespeler te passen. Bruson met een sublieme pass. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Brauner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Bruson verovert de bal door een tackle van achteren. Bruson passt de bal met de wreef. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Brauner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Winners F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC JSA 43%, Winners F.C. 57%.
SC JSA - Winners F.C. 0:2

52e minuut.
Khchoyan onderschept slim de pass. Khchoyan geeft de bal voor. Codrescu rent richting de bal. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Brauner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Winners F.C. 0:3

61e minuut.
Khchoyan rent richting de bal. Khchoyan geeft de bal voor. Codrescu rent richting de bal. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Brauner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

66e minuut.
Di Fante rent richting de bal. Neves Dias onderschept slim de pass. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Brauner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Winners F.C. 0:4

71e minuut.
Radomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Radomirov probeert naar een medespeler te passen. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen schiet op doel. Rădescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Winners F.C. 1:4

73e minuut.
Minoculos onderschept slim de pass. Khchoyan speelt de bal door. Budeş rent richting de bal. Budeş geeft een lange en hoge pass. Codrescu krijgt zijn hoofd ertegen. Brauner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Fante bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Winners F.C. 1:5

81e minuut.
Bruson geeft de bal voor. Di Fante bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fante passt de bal met de wreef. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC JSA 63%, Winners F.C. 37%.
SC JSA - Winners F.C. 1:5