Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chronus Santos Football Club
CHRONUS DOIDO Tactiek tricolor
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten formidable
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Pajić is nu in balbezit. Ziutek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pajić raakt geblesseerd tijdens het duel. Van de Velde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Gobert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hasanoğlu passt de bal met de wreef. Korsós heeft problemen om de bal te vangen. Korsós passt de bal zonder na te denken. Noworyta heeft problemen om de bal te vangen. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ciubotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Haab de bal onder controle te krijgen. Sammal rent richting de bal. Sammal geeft een hoge lob. Lascu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kopernik rent richting de bal. Korona verovert de bal door een tackle van achteren. Korona speelt de bal door. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Gobert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Boeru verovert de bal door een tackle van achteren. Boeru geeft een hoge lob. Korona probeert naar een medespeler te passen. Daar is Noworyta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Gobert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ziutek geeft een hoge lob. Haab probeert de bal aan de voet te houden. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru schiet op doel. Lascu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Santos Football Club 1:0

36e minuut.
Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde speelt de bal door. Hasanoğlu met een sublieme pass. Pajić is nu in balbezit. Pajić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Queijo geeft de bal voor. Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo passt de bal zonder na te denken. Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Boeru is nu in balbezit. Pajić verovert de bal door een tackle van achteren. Ziutek met een sublieme pass. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić draait met de bal, schiet en ... Gobert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Serra passt de bal in één keer door. Ziutek rent richting de bal. Ziutek probeert naar een medespeler te passen. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 70%, Santos Football Club 30%.
Chronus - Santos Football Club 1:0

46e minuut.
Indonésio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Korsós passt de bal in één keer door. Hasanoğlu rent richting de bal. Hasanoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pajić de bal. Pajić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo passt de bal met de wreef. Noworyta speelt de bal door. Pajić rent richting de bal. Pajić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Boeru geeft de bal voor. Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde passt de bal zonder na te denken. Hasanoğlu rent richting de bal. Hasanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hasanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denoth rent richting de bal. Korsós verovert de bal door een tackle van achteren. Korsós geeft een hoge lob. Pajić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cândido komt het veld opgelopen. Bocaş komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Antonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonino geeft een hoge lob. Pajić rent richting de bal. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Sammal rent richting de bal. Sammal geeft de bal voor. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Lascu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Santos Football Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 59%, Santos Football Club 41%.
Chronus - Santos Football Club 2:0