Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Real Milho Branco Abuapuera
Maranata! Tactiek TRÓIA
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 57.8
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Daar is Cogliati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cogliati probeert naar een medespeler te passen. Berczik rent richting de bal. Berczik geeft de bal voor. Nəbi springt en kopt de bal. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Arciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Yücetan is nu in balbezit. Yücetan geeft een hoge lob. Nəbi springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Kuska met een sublieme pass. Berczik is nu in balbezit. Berczik passt de bal in één keer door. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aprikyan komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Šalts geeft een lange en hoge pass. Felcon rent richting de bal. Felcon geeft de bal voor. Krezus is nu in balbezit. Krezus haalt uit met een fantastische trap. Zyntek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Berczik probeert naar een medespeler te passen. Gülyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülyiğit passt de bal met de wreef. Krezus rent richting de bal. Mariotto rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tramontini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mariotto de bal. Mariotto passt de bal zonder na te denken. Krezus rent richting de bal. Krezus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Aprikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Felcon rent richting de bal. Aprikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nəbi rent richting de bal. Nəbi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Real Milho Branco 59%, Abuapuera 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.C Real Milho Branco - Abuapuera 0:0

67e minuut.
Cogliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogliati speelt de bal door. Kuska kan de bal niet met de borst controleren. Kuska geeft een hoge lob. Nəbi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Klungelig pakt Kuska de bal. Kuska geeft een hoge lob. Yücetan met een sublieme pass. Aprikyan rent richting de bal. Aprikyan schiet op doel. Iskra bokst de bal weg.

86e minuut.
Felcon passt de bal in één keer door. Berczik rent richting de bal. Berczik passt de bal in één keer door. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Aprikyan geeft de bal voor. Daar is Selaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yücetan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nəbi krijgt zijn hoofd ertegen. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Real Milho Branco 83%, Abuapuera 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.C Real Milho Branco - Abuapuera 0:0