Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners F.C. Os Maneta
ShapeShift Tactiek SLM2 REC
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
61.8 gemiddelde waardering 56.2
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Budeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Bahia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Os Maneta 1:0

4e minuut.
Fidamãe kan de bal niet met de borst controleren. Budeş rent richting de bal. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Os Maneta 2:0

9e minuut.
Ximenez onderschept slim de pass. Khchoyan onderschept slim de pass. Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Bahia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Khchoyan speelt de bal door. Di Fante is nu in balbezit. Ximenez verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu onderschept slim de pass. Codrescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Płachecki geeft de bal voor. Budeş is nu in balbezit. Budeş passt de bal zonder na te denken. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Bahia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Os Maneta 3:0

21e minuut.
Rinkenbach speelt de bal door. Stabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Płachecki zijn tegenspeler op de grond. Płachecki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Rinkenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinkenbach passt de bal in één keer door. Stabile is nu in balbezit. Stabile geeft een lange en hoge pass. Igbinadolor springt en kopt de bal. Rădescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Figueiroa probeert naar een medespeler te passen. Rinkenbach met een sublieme pass. Stabile rent richting de bal. Stabile geeft de bal voor. Igbinadolor krijgt zijn hoofd ertegen. Rădescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bruson verovert de bal door een tackle van achteren. Bruson geeft de bal voor. Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu rent richting de bal. Codrescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Budeş rent richting de bal. Budeş passt de bal in één keer door. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Os Maneta 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 43%, Os Maneta 57%.
Winners F.C. - Os Maneta 4:0

48e minuut.
Minoculos neemt vlug de vrije trap. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hansen. Hansen krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Fidamãe onderschept slim de pass. Fidamãe geeft de bal voor. Garçon kopt de bal weg. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Minoculos passt de bal met de wreef. Di Fante bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fante passt de bal met de wreef. Bruson is nu in balbezit. Bruson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pek is nu in balbezit. Vreijsen verovert de bal door een tackle van achteren. Vreijsen geeft een hoge lob. Di Fante is nu in balbezit. Di Fante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bastien komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Garçon geeft een hoge lob. Pek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabile is nu in balbezit. Stabile draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Ximenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastien rent richting de bal. Ximenez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ximenez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 46%, Os Maneta 54%.
Winners F.C. - Os Maneta 4:0