Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Maneta Winners F.C.
Teste Tactiek ShapeShift
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
43.5 gemiddelde waardering 60.5
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Bruson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Drago de bal. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Mero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Winners F.C. 0:1

6e minuut.
Lisboa rent richting de bal. Lisboa passt de bal met de wreef. Daar is Gamarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Shakalaka is nu in balbezit. Codrescu onderschept slim de pass. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Vreijsen is nu in balbezit. Vreijsen geeft een lange en hoge pass. Budeş kopt de bal weg. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Rădescu speelt de bal door. Bruson kopt de bal weg. Codrescu rent richting de bal. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Winners F.C. 0:2

39e minuut.
Manrique geeft een lange en hoge pass. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan geeft een hoge lob. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bruson is nu in balbezit. Bruson passt de bal in één keer door. Budeş met een sublieme pass. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Mero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 72%, Winners F.C. 28%.
Os Maneta - Winners F.C. 0:2

46e minuut.
Manrique onderschept slim de pass. Manrique geeft een hoge lob. Aelpler is nu in balbezit. Aelpler haalt uit met een fantastische trap. Mero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Aelpler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gamarra. Aelpler raakt geblesseerd tijdens het duel. Manrique zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drago heeft problemen om de bal te vangen. Budeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelpler rent richting de bal. Aelpler schiet op doel. Mero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Winners F.C. 0:3

54e minuut.
Andrada met een snelle inworp. Bruson geeft de bal voor. Budeş is nu in balbezit. Budeş draait met de bal, schiet en ... Mero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Winners F.C. 0:4

64e minuut.
Khchoyan is nu in balbezit. Khchoyan passt de bal met de wreef. Aelpler is nu in balbezit. Aelpler schiet op doel. Mero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Winners F.C. 0:5

65e minuut.
Vreijsen geeft een lange en hoge pass. Kramer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Budeş draait met de bal, schiet en ... Mero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Codrescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Winners F.C. 0:6

77e minuut.
Budeş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aelpler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Aelpler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aelpler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bruson rent richting de bal. Bruson geeft een hoge lob. Aelpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelpler schiet op doel. Mero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Winners F.C. 0:7

86e minuut.
Budeş is nu in balbezit. Budeş passt de bal zonder na te denken. Aelpler is nu in balbezit. Aelpler schiet op doel. Mero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Winners F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 65%, Winners F.C. 35%.
Os Maneta - Winners F.C. 0:8