Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC JSA Xupa Cabra FC
19_2_PI Tactiek 5-2-2-1 D
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 58
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Flamenguista verovert de bal door een tackle van achteren. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Flamenguista zijn tegenspeler op de grond. Flamenguista krijgt een gele kaart.

8e minuut.
de Oliveira Souza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaman. de Oliveira Souza raakt geblesseerd tijdens het duel. Berendei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sputnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Brauner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Della Maggiore met een snelle inworp. Lukas rent richting de bal. Irigoyen maakt een afschuwelijke overtreding. Irigoyen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Lukas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berendei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cotta kopt de bal weg. de Oliveira Souza geeft een hoge lob. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC JSA 65%, Xupa Cabra FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC JSA - Xupa Cabra FC 0:0

70e minuut.
Della Maggiore rent richting de bal. Beck verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira Souza verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira Souza geeft een lange en hoge pass. Cotta krijgt zijn hoofd ertegen. Brauner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC JSA 57%, Xupa Cabra FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC JSA - Xupa Cabra FC 0:0