Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.10 [del]
  • Stadion: ABU Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19562
Abuapuera Chronus
TRÓIA Tactiek manja
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
58.1 gemiddelde waardering 47.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Yücetan passt de bal zonder na te denken. Aprikyan rent richting de bal. Boeru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boeru krijgt een gele kaart. Aprikyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aprikyan kan niet meer verder spelen. Bloch komt het veld opgelopen. Nəbi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Chronus 1:0

7e minuut.
Cogliati verovert de bal door een tackle van achteren. Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek geeft de bal voor. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Zyntek bokst de bal weg.

9e minuut.
Drugă met een harde bal richting middenveld. Queijo kopt de bal weg. Serra rent richting de bal. Serra draait met de bal, schiet en ... Zyntek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dimofte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sammal met de inworp. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Gorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berczik onderschept slim de pass. Berczik probeert naar een medespeler te passen. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Bloch de bal. Bloch passt de bal in één keer door. Yücetan speelt de bal door. Arciszewski rent richting de bal. Arciszewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arciszewski. Serra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopernik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciubotaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sammal kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ciubotaru stond buitenspel. Šalts neemt vlug de vrije trap. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Boeru verovert de bal door een tackle van achteren. Boeru geeft een hoge lob. Šalts rent richting de bal. Ciubotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 40%, Chronus 60%.
Abuapuera - Chronus 1:0

54e minuut.
Klungelig pakt Yücetan de bal. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yücetan. Yücetan krijgt een gele kaart. Kopernik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kopernik kan niet meer verder spelen. Petruţ komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Cogliati verovert de bal door een tackle van achteren. Yücetan speelt de bal door. Klungelig pakt Kuska de bal. Yücetan geeft een hoge lob. Nəbi krijgt zijn hoofd ertegen. Gobert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Denoth geeft de bal voor. Serra controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Arciszewski neemt vlug de vrije trap. Bloch rent richting de bal. Bloch schiet op doel. Gobert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Bloch is nu in balbezit. Bloch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Chronus 2:0

68e minuut.
Arciszewski heeft problemen om de bal te vangen. Petruţ is nu in balbezit. Arciszewski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arciszewski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska passt de bal met de wreef. Yücetan heeft problemen om de bal te vangen. Yücetan geeft de bal voor. Nəbi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kuska onderschept slim de pass. Kuska passt de bal zonder na te denken. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi haalt uit met een fantastische trap. Gobert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Chronus 3:0

83e minuut.
Nəbi is nu in balbezit. Nəbi passt de bal zonder na te denken. Berczik rent richting de bal. Berczik geeft een hoge lob. Bloch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Šalts is nu in balbezit. Sammal onderschept slim de pass. Sammal passt de bal zonder na te denken. Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 18%, Chronus 82%.
Abuapuera - Chronus 3:0