Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Football Club S.C Real Milho Branco
tricolor Tactiek Maranata!
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 60.4
solide Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


12e minuut.
Felcon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Serfőző de bal. Serfőző probeert naar een medespeler te passen. Krezus rent richting de bal. Krezus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - S.C Real Milho Branco 0:1

15e minuut.
Parada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cândido zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cândido naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Serfőző passt de bal zonder na te denken. Krezus rent richting de bal. Rodrigo is nu in balbezit. Krezus verovert de bal door een tackle van achteren. Krezus draait met de bal, schiet en ... Jurubeba bokst de bal weg.

20e minuut.
Rodrigo speelt de bal door. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada geeft de bal voor. Barbará krijgt zijn hoofd ertegen. Iskra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Krezus speelt de bal door. Rupala rent richting de bal. Rupala passt de bal met de wreef. Krezus is nu in balbezit. Krezus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - S.C Real Milho Branco 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 55%, S.C Real Milho Branco 45%.
Santos Football Club - S.C Real Milho Branco 0:2

46e minuut.
Indonésio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Glavić is nu in balbezit. Glavić passt de bal zonder na te denken. Barbará rent richting de bal. Barbará haalt uit met een fantastische trap. Iskra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - S.C Real Milho Branco 1:2

55e minuut.
Haab passt de bal in één keer door. Serfőző is nu in balbezit. Serfőző passt de bal zonder na te denken. Rupala rent richting de bal. Rupala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Krezus stond buitenspel. Hasanoğlu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Wichniarek speelt de bal door. Serfőző is nu in balbezit. Serfőző draait met de bal, schiet en ... Krezus krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - S.C Real Milho Branco 1:3

75e minuut.
Gülyiğit passt de bal zonder na te denken. Wichniarek rent richting de bal. Wichniarek passt de bal zonder na te denken. Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus draait met de bal, schiet en ... Jurubeba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Rupala is nu in balbezit. Haab verovert de bal door een tackle van achteren. Haab geeft de bal voor. Tramontini is nu in balbezit. Tramontini geeft een hoge lob. Jurubeba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krezus is nu in balbezit. Krezus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 49%, S.C Real Milho Branco 51%.
Santos Football Club - S.C Real Milho Branco 1:3