Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Real Milho Branco Santos Football Club
Maranata! Tactiek tricolor
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 62.9
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


13e minuut.
Serfőző rent richting de bal. Antonino onderschept slim de pass. Glavić met een sublieme pass. Noworyta rent richting de bal. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hasanoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Glavić de bal. Glavić probeert naar een medespeler te passen. Pajić rent richting de bal. Pajić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pajić rent richting de bal. Estel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pajić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pajić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Santos Football Club 0:1

35e minuut.
Rupala rent richting de bal. Rupala geeft de bal voor. Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus schiet op doel. Van de Velde probeert de bal aan de voet te houden. Lascu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Gliszczyński probeert naar een medespeler te passen. Tramontini is nu in balbezit. Noworyta onderschept slim de pass. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Selaković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Van de Velde is nu in balbezit. Van de Velde speelt de bal door. Hasanoğlu speelt de bal door. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Real Milho Branco 59%, Santos Football Club 41%.
S.C Real Milho Branco - Santos Football Club 0:1

46e minuut.
Korsós komt het veld opgelopen. Indonésio komt het veld opgelopen. Parada komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Antonino met de inworp. Korsós rent richting de bal. Indonésio geeft een hoge lob. Pajić maakt een snoekduik en kopt de bal. Iskra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Santos Football Club 0:2

54e minuut.
Gülyiğit onderschept slim de pass. Korsós rent richting de bal. Felcon maakt een afschuwelijke overtreding. Korsós raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Antonino de bal onder controle te krijgen. Van de Velde is nu in balbezit. Van de Velde speelt de bal door. Korsós is nu in balbezit. Korsós geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Serfőző met een sublieme pass. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus onderschept slim de pass. Krezus schiet op doel. Lascu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Santos Football Club 1:2

86e minuut.
Selaković rent richting de bal. Pajić onderschept slim de pass. Felcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić onderschept slim de pass. Pajić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Santos Football Club 1:3

87e minuut.
Wichniarek is nu in balbezit. Wichniarek passt de bal in één keer door. Krezus is nu in balbezit. Krezus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Real Milho Branco - Santos Football Club 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Real Milho Branco 56%, Santos Football Club 44%.
S.C Real Milho Branco - Santos Football Club 2:3