Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimeRuim Diabo Azul FC
chupa Lukinha Tactiek Remastered 2.0
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.5 gemiddelde waardering 45.9
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Badowski kopt de bal weg. Süle kan de bal niet met de borst controleren. Süle probeert naar een medespeler te passen. Adams rent richting de bal. Adams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kasowski rent richting de bal. Kasowski passt de bal met de wreef. Woydt is nu in balbezit. Woydt schiet op doel. Szpakowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wojciulewicz is nu in balbezit. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz draait met de bal, schiet en ... Klembár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Diabo Azul FC 0:1

32e minuut.
Woydt is nu in balbezit. Obrębski begaat een overtreding. Woydt raakt geblesseerd tijdens het duel. Luria zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski geeft de bal voor. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Húdi geeft de bal voor. Inworp. Bylok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz schiet op doel. Klembár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Diabo Azul FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 59%, Diabo Azul FC 41%.
TimeRuim - Diabo Azul FC 0:2

47e minuut.
Szpakowski geeft de bal voor. Inworp. Kasowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woydt bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Asís geeft de bal voor. Kasowski heeft problemen om de bal te vangen. Kasowski probeert naar een medespeler te passen. Bylok is nu in balbezit. Bylok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Luria met een sublieme pass. De Carvalho speelt de bal door. Badowski probeert naar een medespeler te passen. Süle rent richting de bal. Süle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wojciulewicz is nu in balbezit. Grava maakt een afschuwelijke overtreding. Wojciulewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caramarin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Húdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap. Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Badowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojciulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. De Carvalho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Carvalho krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kasowski onderschept slim de pass. Daar is Kasowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasowski met een sublieme pass. Woydt bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt haalt uit met een fantastische trap. Klembár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 55%, Diabo Azul FC 45%.
TimeRuim - Diabo Azul FC 0:2