Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Friburguense BlueFlames
frizao 3-4-3 j Tactiek Champions
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten very good
adequate Passen solid
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Domachowski passt de bal met de wreef. Daar is Kurissoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurissoo passt de bal met de wreef. Pichler rent richting de bal. Pichler schiet op doel. Thouvenel bokst de bal weg.

17e minuut.
Førsund rent richting de bal. Kulgver verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Zahorecz ... Strafschop! Kulgver is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kulgver legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! Thouvenel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Domachowski onderschept slim de pass. Domachowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Polverini de bal. Kulgver rent richting de bal. Kulgver schiet op doel. Thouvenel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Burga rent richting de bal. Burga met een sublieme pass. Domachowski geeft de bal voor. Kulgver heeft problemen om de bal te vangen. Kulgver haalt uit met een fantastische trap. Thouvenel bokst de bal weg.

29e minuut.
Monterroso krijgt zijn hoofd ertegen. Arasim heeft problemen om de bal te vangen. Arasim geeft een hoge lob. Kulgver rent richting de bal. Kulgver haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Thouvenel speelt de bal door. Leca kopt de bal weg. Daar is Romano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monterroso verovert de bal door een tackle van achteren. Monterroso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friburguense 62%, BlueFlames 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Friburguense - BlueFlames 0:0

46e minuut.
Pichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski speelt de bal door. Polverini is nu in balbezit. Kulgver onderschept slim de pass. Kulgver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Deląg rent richting de bal. Deląg geeft een hoge lob. Daar is Zahorecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurissoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurissoo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Deląg geeft een lange en hoge pass. Kurissoo met een sublieme pass. Daar is Polverini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Friburguense - BlueFlames 0:1

61e minuut.
Burga is nu in balbezit. Burga met een sublieme pass. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso schiet op doel. Rodrigo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Friburguense - BlueFlames 1:1

71e minuut.
Rodrigo speelt de bal door. Daar is Deląg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deląg passt de bal met de wreef. Pichler is nu in balbezit. Pichler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Domachowski rent richting de bal. Domachowski passt de bal zonder na te denken. Pichler is nu in balbezit. Pichler draait met de bal, schiet en ... Polverini probeert de bal aan de voet te houden. Thouvenel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Burga bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano is nu in balbezit. Burga verovert de bal door een tackle van achteren. Burga draait met de bal, schiet en ... Rodrigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Friburguense - BlueFlames 2:1

77e minuut.
Arasim speelt de bal door. Kurissoo rent richting de bal. Kurissoo met een sublieme pass. Kulgver is nu in balbezit. Kulgver schiet op doel. Thouvenel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Førsund geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurissoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domachowski heeft problemen om de bal te vangen. Domachowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kurissoo passt de bal met de wreef. Daar is Deląg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deląg met een sublieme pass. Klungelig pakt Kulgver de bal. Kulgver draait met de bal, schiet en ... Thouvenel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friburguense 64%, BlueFlames 36%.
Friburguense - BlueFlames 2:1