Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
frane hjkdtjyte
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Moalusi rent richting de bal. Nyirenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Moalusi rent richting de bal. Khanyeza rent richting de bal. Khanyeza haalt uit met een fantastische trap. Manyathi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Peach bereikt de bal nog maar net als eerste. Shongwe rent richting de bal. Shongwe met een sublieme pass. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane haalt uit met een fantastische trap. Sikonde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane haalt uit met een fantastische trap. Sikonde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ramokadi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Peach de bal onder controle te krijgen. Khanyeza is nu in balbezit. Khanyeza haalt uit met een fantastische trap. Manyathi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Maselesele geeft een hoge lob. Phogojane rent richting de bal. Motale legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Phogojane raakt geblesseerd tijdens het duel. Shongwe neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sikonde met een harde bal richting middenveld. Nyirenda kopt de bal weg. Motale bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane verovert de bal door een tackle van achteren. Phogojane draait met de bal, schiet en ... Sikonde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Bax de bal onder controle te krijgen. Phogojane is nu in balbezit. Phogojane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
frane - hjkdtjyte 0:1

26e minuut.
Nyirenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Moalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moalusi speelt de bal door. Khanyeza is nu in balbezit. Khanyeza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Allan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mapela komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Sixaba speelt de bal door. Khanyeza is nu in balbezit. Mapela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mapela krijgt een gele kaart. Khanyeza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Khanyeza kan niet meer verder spelen. Chueu komt het veld opgelopen. Sibaya wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
frane - hjkdtjyte 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frane 55%, hjkdtjyte 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
frane - hjkdtjyte 1:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Matidze de bal onder controle te krijgen. Maselesele bereikt de bal nog maar net als eerste. Maselesele met een sublieme pass. Phogojane is nu in balbezit. Phogojane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Manyathi met een harde bal richting middenveld. Sibaya kopt de bal weg. Ramokadi heeft problemen om de bal te vangen. Chueu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chueu haalt uit met een fantastische trap. Manyathi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
frane - hjkdtjyte 2:1

60e minuut.
Nyirenda rent richting de bal. Shongwe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sibaya. Shongwe moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Shongwe kan niet meer verder spelen. Madigage komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Peach heeft problemen om de bal te vangen. Peach geeft de bal voor. Matlala rent richting de bal. Phogojane rent richting de bal. Phogojane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frane 53%, hjkdtjyte 47%.
frane - hjkdtjyte 2:1