Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WESTERN TIGERS FC Paris de tiba
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mokgolo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boxall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Palacios de bal. Palacios geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mabotsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemack rent richting de bal. Sithole is nu in balbezit. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Peer onderschept slim de pass. Peer passt de bal met de wreef. Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngambi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mabotsa geeft een lange en hoge pass. Niemack speelt de bal door. Augusti met een sublieme pass. Ngambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngambi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabotsa onderschept slim de pass. Mabotsa met een sublieme pass. Christian bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian geeft een lange en hoge pass. Malashe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ngambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngambi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WESTERN TIGERS FC - Paris de tiba 0:1

25e minuut.
Ramotheki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramotheki geeft een lange en hoge pass. Fanteni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole verovert de bal door een tackle van achteren. Sithole schiet op doel. Paal! Chamanga bokst de bal weg.

26e minuut.
Mokgolo probeert naar een medespeler te passen. Ngambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer is nu in balbezit. Ngambi rent richting de bal. Ngambi haalt uit met een fantastische trap. Malashe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malashe probeert naar een medespeler te passen. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Peer kan niet meer verder spelen. Mine komt het veld opgelopen. Radebe met een snel genomen vrije trap. Ngambi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WESTERN TIGERS FC - Paris de tiba 0:2

31e minuut.
Coyle rent richting de bal. Ramotheki verovert de bal door een tackle van achteren. Ramotheki probeert naar een medespeler te passen. Sithole rent richting de bal. Sithole haalt uit met een fantastische trap. Chamanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WESTERN TIGERS FC 40%, Paris de tiba 60%.
WESTERN TIGERS FC - Paris de tiba 0:2

72e minuut.
Christian speelt de bal door. De Klerk rent richting de bal. Ngambi is nu in balbezit. Ngambi draait met de bal, schiet en ... Malashe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WESTERN TIGERS FC - Paris de tiba 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WESTERN TIGERS FC 63%, Paris de tiba 37%.
WESTERN TIGERS FC - Paris de tiba 0:3