Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supermega Espada Fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Rodrigues speelt de bal door. Blankenberg rent richting de bal. Matjila is nu in balbezit. Matjila draait met de bal, schiet en ... Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Rodrigues speelt de bal door. Jackobs is nu in balbezit. Jackobs geeft een hoge lob. Chamanga is nu in balbezit. Chamanga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Banda rent richting de bal. Rodrigues is nu in balbezit. Banda is nu in balbezit. Chamanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamanga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Davies raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Felix komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Mwase bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwase passt de bal in één keer door. Mono probeert naar een medespeler te passen. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix haalt uit met een fantastische trap. Tshabalala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermega - Espada Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermega 48%, Espada Fc 52%.
Supermega - Espada Fc 1:0

48e minuut.
Banda speelt de bal door. Mushangazhike is nu in balbezit. Mushangazhike geeft de bal voor. Felix rent richting de bal. Felix draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Matjila heeft problemen om de bal te vangen. Matjila passt de bal zonder na te denken. Felix rent richting de bal. Felix haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermega - Espada Fc 2:0

57e minuut.
Jackobs met een snelle inworp. Matjila rent richting de bal. Matjila geeft een lange en hoge pass. Felix rent richting de bal. Felix draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supermega - Espada Fc 3:0

72e minuut.
Blankenberg met een sublieme pass. Pitakathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitakathi geeft een lange en hoge pass. Chamanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamanga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pitakathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitakathi geeft een lange en hoge pass. Kambule heeft problemen om de bal te vangen. Koumantarakis is nu in balbezit. Koumantarakis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermega 53%, Espada Fc 47%.
Supermega - Espada Fc 3:0