Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beast Chiefs hunters boys
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Portgieter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Katongo passt de bal zonder na te denken. Modabi is nu in balbezit. Modabi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Modabi onderschept slim de pass. Shai verovert de bal door een tackle van achteren. Shai met een sublieme pass. Masanabo is nu in balbezit. Masanabo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Booth verovert de bal door een tackle van achteren. Masanabo rent richting de bal. Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth draait met de bal, schiet en ... Walaza probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Portgieter speelt de bal door. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Booth moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Booth schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Crowley is nu in balbezit. Masanabo verovert de bal door een tackle van achteren. Masanabo met een sublieme pass. Augustine rent richting de bal. Augustine geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beast Chiefs 49%, hunters boys 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beast Chiefs - hunters boys 0:0

49e minuut.
Mphafudi heeft problemen om de bal te vangen. Mnguni rent richting de bal. Mphafudi begaat een overtreding. Mphafudi krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Crowley geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Augustine met de inworp. Shai bereikt de bal nog maar net als eerste. Shai geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Beast Chiefs - hunters boys 0:1

69e minuut.
Motlhajwa verovert de bal door een tackle van achteren. Motlhajwa geeft de bal voor. Portgieter kopt de bal weg. Klungelig pakt Modabi de bal. Modabi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beast Chiefs - hunters boys 1:1

88e minuut.
Gama rent richting de bal. Williams rent richting de bal. Williams geeft een lange en hoge pass. Daar is Katongo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katongo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Portgieter is nu in balbezit. Crowley verovert de bal door een tackle van achteren. Crowley speelt de bal door. Katongo rent richting de bal. Katongo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beast Chiefs 55%, hunters boys 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beast Chiefs - hunters boys 1:1