Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strale AquilaMasters F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Isaacs is nu in balbezit. Josephs is nu in balbezit. Isaacs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isaacs is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Gaba passt de bal met de wreef. Ndlazi rent richting de bal. Maluleke is nu in balbezit. Ndlazi onderschept slim de pass. Ndlazi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mofokeng is nu in balbezit. Mofokeng probeert naar een medespeler te passen. Gaba is nu in balbezit. Ndlazi rent richting de bal. Ndlazi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ndlazi controleert de bal met de borst. Mxumalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndlazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaba is nu in balbezit. Gaba draait met de bal, schiet en ... Mpondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Okpara geeft een lange en hoge pass. Mxumalo is nu in balbezit. Met opzet legt Ndlazi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ndlazi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Klungelig pakt Mofokeng de bal. Marumo rent richting de bal. Marumo passt de bal met de wreef. Raboroko bereikt de bal nog maar net als eerste. Raboroko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
strale - AquilaMasters F.C. 0:1

32e minuut.
Mudau geeft een lange en hoge pass. Marumo rent richting de bal. Marumo speelt de bal door. Raboroko bereikt de bal nog maar net als eerste. Raboroko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strale - AquilaMasters F.C. 0:2

41e minuut.
Marumo geeft een hoge lob. Josephs is nu in balbezit. Raboroko onderschept slim de pass. Raboroko draait met de bal, schiet en ... Okpara rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strale - AquilaMasters F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strale 52%, AquilaMasters F.C. 48%.
strale - AquilaMasters F.C. 0:3

46e minuut.
Daar is Gaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molefe is nu in balbezit. Molefe speelt de bal door. Gaba rent richting de bal. Gaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strale 59%, AquilaMasters F.C. 41%.
strale - AquilaMasters F.C. 0:3