Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hitters United Biang FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Seoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotetsi verovert de bal door een tackle van achteren. Tsotetsi passt de bal in één keer door. Meiring rent richting de bal. Meiring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ludick is nu in balbezit. Ludick geeft de bal voor. Tsotetsi kopt de bal weg. Meiring is nu in balbezit. Meiring haalt uit met een fantastische trap. Mooki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Nkosi is nu in balbezit. Nkosi met een sublieme pass. Peer heeft problemen om de bal te vangen. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring schiet op doel. Mooki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Peer rent richting de bal. Seoke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mmotong. Seoke raakt geblesseerd tijdens het duel. Yohane komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitters United 49%, Biang FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hitters United - Biang FC 0:0

59e minuut.
Jordaan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring met een sublieme pass. Tsotetsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotetsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitters United - Biang FC 1:0

60e minuut.
Cale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cale met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Evans de bal onder controle te krijgen. Yohane rent richting de bal. Yohane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Chembo rent richting de bal. Chembo speelt de bal door. Yohane bereikt de bal nog maar net als eerste. Yohane schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hitters United - Biang FC 1:1

83e minuut.
Cale met een sublieme pass. Phuka is nu in balbezit. Phuka geeft de bal voor. Chembo is nu in balbezit. Chembo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitters United 62%, Biang FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hitters United - Biang FC 1:1