Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beast Chiefs strale
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gaba kopt de bal weg. Mokoena rent richting de bal. Mathopa onderschept slim de pass. Mathopa controleert de bal met de borst. Mathopa haalt uit met een fantastische trap. Kotoane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Modabi rent richting de bal. Modabi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Katongo de bal. Katongo schiet op doel. Madigage maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Katongo controleert de bal met de borst. Katongo haalt uit met een fantastische trap. Madigage probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beast Chiefs - strale 1:0

34e minuut.
Okpara geeft een lange en hoge pass. Crowley kopt de bal weg. Modabi controleert de bal met de borst. Katongo rent richting de bal. Katongo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Josephs rent richting de bal. Modabi verovert de bal door een tackle van achteren. Modabi met een sublieme pass. Katongo rent richting de bal. Katongo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beast Chiefs 35%, strale 65%.
Beast Chiefs - strale 1:0

49e minuut.
Juwayeyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juwayeyi passt de bal zonder na te denken. Daar is Mokoena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathopa is nu in balbezit. Mathopa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Modabi geeft een hoge lob. Lechesa is nu in balbezit. Lechesa speelt de bal door. Katongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Katongo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mofokeng verovert de bal door een tackle van achteren. Mofokeng geeft de bal voor. Mathopa kopt de bal weg. Juwayeyi speelt de bal door. Mokoena onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Kotoane bokst de bal weg.

75e minuut.
Josephs is nu in balbezit. Modabi onderschept slim de pass. Modabi speelt de bal door. Katongo rent richting de bal. Katongo draait met de bal, schiet en ... Madigage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Molatedi probeert naar een medespeler te passen. Gaba is nu in balbezit. Gaba probeert naar een medespeler te passen. Mathopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathopa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Crowley bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowley speelt de bal door. Modabi probeert naar een medespeler te passen. Katongo rent richting de bal. Katongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beast Chiefs - strale 2:0

85e minuut.
Juwayeyi geeft een hoge lob. Phiri heeft problemen om de bal te vangen. Lechesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechesa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vukubi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beast Chiefs - strale 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beast Chiefs 40%, strale 60%.
Beast Chiefs - strale 3:0