Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
تاتنا Hitters United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kaondera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotetsi onderschept slim de pass. Tsotetsi met een sublieme pass. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
تاتنا - Hitters United 0:1

4e minuut.
Schiller passt de bal met de wreef. Motoane bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zungu. Motoane raakt geblesseerd tijdens het duel. Schiller wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Makhaye geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moriri met een snelle inworp. Meiring rent richting de bal. Meiring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Makhaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meiring is nu in balbezit. Champion speelt de bal door. Tsotetsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotetsi schiet op doel. Jooste bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
تاتنا - Hitters United 0:2

26e minuut.
Pietersen met een snelle inworp. Schiller probeert de bal met de borst te controleren. Schiller passt de bal met de wreef. Motoane rent richting de bal. Motoane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mmotong rent richting de bal. Mmotong met een sublieme pass. Klungelig pakt Tsotetsi de bal. Tsotetsi schiet op doel. Meiring probeert de bal aan de voet te houden. Jooste probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Schiller kan de bal niet met de borst controleren. Zungu is nu in balbezit. Schiller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schiller krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تاتنا 61%, Hitters United 39%.
تاتنا - Hitters United 0:2

51e minuut.
Boxall geeft de bal voor. Inworp. Moriri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meiring rent richting de bal. Meiring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Makhaye verovert de bal door een tackle van achteren. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring probeert naar een medespeler te passen. Tsotetsi is nu in balbezit. Tsotetsi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
تاتنا - Hitters United 0:3

62e minuut.
Makhaye raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mabedi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Meiring met een sublieme pass. Tsotetsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaondera onderschept slim de pass. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tsotetsi is nu in balbezit. Champion onderschept slim de pass. Meiring verovert de bal door een tackle van achteren. Tsotetsi rent richting de bal. Tsotetsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
تاتنا - Hitters United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تاتنا 49%, Hitters United 51%.
تاتنا - Hitters United 0:4