Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hitters United تاتنا
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Champion geeft een lange en hoge pass. Motoane is nu in balbezit. Nkosi is nu in balbezit. Motoane verovert de bal door een tackle van achteren. Motoane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Moloi geeft de bal voor. Boxall heeft problemen om de bal te vangen. Tsotetsi verovert de bal door een tackle van achteren. Meiring is nu in balbezit. Meiring haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Champion raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palacios komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Evans geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schiller is nu in balbezit. Schiller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitters United 63%, تاتنا 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hitters United - تاتنا 0:0

83e minuut.
Inworp. Moriri met de inworp. Meiring rent richting de bal. Meiring schiet op doel. Jooste probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitters United - تاتنا 1:0

88e minuut.
Boxall bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotetsi verovert de bal door een tackle van achteren. Makhaye begaat een overtreding. Makhaye krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Schiller is nu in balbezit. Schiller haalt uit met een fantastische trap. Christian kopt de bal weg. Motoane is nu in balbezit. Motoane schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitters United 45%, تاتنا 55%.
Hitters United - تاتنا 1:0