Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hunters boys strale
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Josephs met een sublieme pass. Ndlazi rent richting de bal. Motlhajwa onderschept slim de pass. Gaba onderschept slim de pass. Gaba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Josephs onderschept slim de pass. Josephs met een sublieme pass. Motlhajwa rent richting de bal. Gaba verovert de bal door een tackle van achteren. Gaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Masanabo is nu in balbezit. Masanabo speelt de bal door. Daar is Phiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hunters boys - strale 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hunters boys 51%, strale 49%.
hunters boys - strale 1:0

49e minuut.
Juwayeyi passt de bal in één keer door. Ndlazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndlazi probeert naar een medespeler te passen. Gaba rent richting de bal. Gaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Phiri rent richting de bal. Cameron verovert de bal door een tackle van achteren. Cameron passt de bal in één keer door. Masanabo rent richting de bal. Masanabo haalt uit met een fantastische trap. Madigage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Phiri geeft een hoge lob. Molatedi kopt de bal weg. Daar is Josephs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masanabo is nu in balbezit. Masanabo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hunters boys 39%, strale 61%.
hunters boys - strale 1:0