Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hitters United Manchester Pirates
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Lekgwathi met een sublieme pass. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring speelt de bal door. Tsotetsi is nu in balbezit. Tsotetsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitters United - Manchester Pirates 1:0

30e minuut.
Moloi met een sublieme pass. Tsotetsi rent richting de bal. Tsotetsi passt de bal in één keer door. Meiring is nu in balbezit. Meiring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitters United - Manchester Pirates 2:0

31e minuut.
Meiring verovert de bal door een tackle van achteren. Meiring met een sublieme pass. Moloi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebapole verovert de bal door een tackle van achteren. Sebapole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitters United - Manchester Pirates 2:1

37e minuut.
Rodrigues verovert de bal door een tackle van achteren. Rodrigues geeft de bal voor. Sebapole is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Still geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Sebapole rent richting de bal. Sebapole draait met de bal, schiet en ... Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hitters United - Manchester Pirates 2:2

39e minuut.
Mmotong is nu in balbezit. Mmotong geeft een hoge lob. Sebapole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebapole draait met de bal, schiet en ... Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitters United - Manchester Pirates 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitters United 59%, Manchester Pirates 41%.
Hitters United - Manchester Pirates 2:3

54e minuut.
Still geeft een lange en hoge pass. Mohohlo rent richting de bal. Mohohlo passt de bal in één keer door. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Zungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohohlo onderschept slim de pass. Mohohlo probeert naar een medespeler te passen. Tsotetsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotetsi haalt uit met een fantastische trap. Mabuza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hitters United - Manchester Pirates 3:3

73e minuut.
Rodrigues passt de bal met de wreef. Mohohlo is nu in balbezit. Mohohlo geeft een lange en hoge pass. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rodrigues is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferreira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Nkosi de bal. Sebapole is nu in balbezit. Sebapole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hitters United - Manchester Pirates 3:4

88e minuut.
Pedrick rent richting de bal. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues passt de bal zonder na te denken. Sebapole is nu in balbezit. Sebapole schiet op doel. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nkosi geeft een lange en hoge pass. Moriri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seoke. Seoke krijgt een gele kaart. Moriri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moloi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tsotetsi krijgt zijn hoofd ertegen. Mabuza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitters United 50%, Manchester Pirates 50%.
Hitters United - Manchester Pirates 3:4