Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Pirates AquilaMasters F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira met een sublieme pass. Sebapole rent richting de bal. Sebapole haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maluleke de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mudau bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring verovert de bal door een tackle van achteren. Mxumalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mohohlo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mxumalo. Mohohlo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mohohlo met een snel genomen vrije trap. Sebapole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebapole haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Mxumalo onderschept slim de pass. Mxumalo passt de bal in één keer door. Marumo is nu in balbezit. Marumo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Seoke trapt de bal weg. Still kopt de bal weg. Sebapole rent richting de bal. Sebapole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Pirates - AquilaMasters F.C. 1:0

25e minuut.
Lekgwathi controleert de bal met de borst. Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues passt de bal met de wreef. Raboroko bereikt de bal nog maar net als eerste. Raboroko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Maluleke bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluleke geeft een lange en hoge pass. Raboroko is nu in balbezit. Raboroko schiet op doel. Mabuza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Lekgwathi rent richting de bal. Isaacs onderschept slim de pass. Isaacs draait met de bal, schiet en ... Mabuza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Pirates 58%, AquilaMasters F.C. 42%.
Manchester Pirates - AquilaMasters F.C. 1:0

47e minuut.
Molefe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meiring met een snelle inworp. Mohohlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohohlo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Molefe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Molefe verovert de bal door een tackle van achteren. Isaacs is nu in balbezit. Isaacs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Isaacs is nu in balbezit. Lekgwathi is nu in balbezit. Met opzet legt Isaacs zijn tegenspeler op de grond. Isaacs is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Mudau met de inworp. Marumo geeft een hoge lob. Molefe probeert naar een medespeler te passen. Raboroko bereikt de bal nog maar net als eerste. Raboroko schiet op doel. Mabuza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Marumo geeft de bal voor. Mabuza met een sublieme pass. Rodrigues kopt de bal weg. Sebapole rent richting de bal. Sebapole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Pirates - AquilaMasters F.C. 2:0

83e minuut.
Rodrigues geeft een hoge lob. Scott kopt de bal weg. Daar is Gibson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raboroko bereikt de bal nog maar net als eerste. Raboroko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Pirates 39%, AquilaMasters F.C. 61%.
Manchester Pirates - AquilaMasters F.C. 2:0