Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biang FC Beast Chiefs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lechesa met een snelle inworp. Modabi probeert de bal met de borst te controleren. Modabi draait met de bal, schiet en ... Mnguni kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Seoke rent richting de bal. Katongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Modabi is nu in balbezit. Katongo is nu in balbezit. Katongo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Carpenter speelt de bal door. Modabi rent richting de bal. Modabi passt de bal zonder na te denken. Katongo rent richting de bal. Katongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biang FC - Beast Chiefs 0:1

35e minuut.
Gondwe geeft een hoge lob. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modabi passt de bal zonder na te denken. Katongo rent richting de bal. Katongo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Crowley rent richting de bal. Crowley geeft een lange en hoge pass. Katongo is nu in balbezit. Katongo schiet op doel. Ludick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mooki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ludick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mnguni is nu in balbezit. Mnguni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biang FC - Beast Chiefs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biang FC 63%, Beast Chiefs 37%.
Biang FC - Beast Chiefs 0:2

46e minuut.
Seoke rent richting de bal. Modabi verovert de bal door een tackle van achteren. Katongo is nu in balbezit. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modabi haalt uit met een fantastische trap. Mooki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Crowley rent richting de bal. Seoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoke geeft de bal voor. Chembo rent richting de bal. Chembo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biang FC - Beast Chiefs 1:2

69e minuut.
Mooki probeert naar een medespeler te passen. Blumfield heeft problemen om de bal te vangen. Chembo rent richting de bal. Chembo draait met de bal, schiet en ... Kotoane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biang FC - Beast Chiefs 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biang FC 52%, Beast Chiefs 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Biang FC - Beast Chiefs 2:2