Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strale Manchester Pirates
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Vukubi speelt de bal door. Daar is Sebapole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukubi is nu in balbezit. Sebapole verovert de bal door een tackle van achteren. Sebapole schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mohohlo geeft de bal voor. Inworp. Molatedi met de inworp. Gaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaba geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
strale - Manchester Pirates 1:0

20e minuut.
Still rent richting de bal. Still geeft een hoge lob. Josephs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues onderschept slim de pass. Rodrigues draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ndlazi rent richting de bal. Seoke onderschept slim de pass. Gaba verovert de bal door een tackle van achteren. Gaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Phiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring verovert de bal door een tackle van achteren. Meiring probeert naar een medespeler te passen. Sebapole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebapole schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ndlazi verovert de bal door een tackle van achteren. Mohohlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohohlo geeft de bal voor. Sebapole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebapole schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strale 55%, Manchester Pirates 45%.
strale - Manchester Pirates 1:0

47e minuut.
Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mofokeng. Rodrigues is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferreira met een snel genomen vrije trap. Okpara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sebapole is nu in balbezit. Sebapole haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mohohlo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferreira met een sublieme pass. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues schiet op doel. Madigage bokst de bal weg.

52e minuut.
Vukubi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Still met een snelle inworp. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mofokeng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raboroko komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mohohlo onderschept slim de pass. Raboroko bereikt de bal nog maar net als eerste. Raboroko probeert naar een medespeler te passen. Ndlazi rent richting de bal. Ndlazi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ferreira kopt de bal weg. Daar is Raboroko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Raboroko onderschept slim de pass. Raboroko geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Raboroko is nu in balbezit. Lekgwathi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lekgwathi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strale 35%, Manchester Pirates 65%.
strale - Manchester Pirates 1:0