Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Pirates strale
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues speelt de bal door. Sebapole rent richting de bal. Sebapole schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Juwayeyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaba is nu in balbezit. Gaba geeft een lange en hoge pass. Mathopa is nu in balbezit. Mathopa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mofokeng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Still is nu in balbezit. Still passt de bal in één keer door. Sebapole rent richting de bal. Sebapole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Pirates - strale 1:0

44e minuut.
Gaba rent richting de bal. Mathopa rent richting de bal. Gaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaba schiet op doel. Mabuza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester Pirates - strale 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Pirates 66%, strale 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Pirates - strale 1:1

52e minuut.
Ngaka kopt de bal weg. Juwayeyi rent richting de bal. Juwayeyi met een sublieme pass. Mathopa rent richting de bal. Mathopa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gaba rent richting de bal. Gaba met een sublieme pass. Mathopa rent richting de bal. Mathopa schiet op doel. Mabuza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Pirates - strale 1:2

60e minuut.
Mathopa is nu in balbezit. Mohohlo onderschept slim de pass. Gaba is nu in balbezit. Mathopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathopa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Pirates - strale 1:3

67e minuut.
Gaba probeert naar een medespeler te passen. Mathopa heeft problemen om de bal te vangen. Seoke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seoke krijgt een gele kaart. Mathopa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaba legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mabuza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Pirates - strale 1:4

72e minuut.
Molatedi speelt de bal door. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sebapole de bal. Sebapole haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Juwayeyi geeft een hoge lob. Josephs kopt de bal weg. Lekgwathi probeert de bal aan de voet te houden. Juwayeyi rent richting de bal. Juwayeyi passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Meiring met een snelle inworp. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues haalt uit met een fantastische trap. Madigage probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Pirates 38%, strale 62%.
Manchester Pirates - strale 1:4