Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AquilaMasters F.C. تاتنا
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Rodrigues geeft een lange en hoge pass. Dlamini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marumo de bal. Raboroko is nu in balbezit. Raboroko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Molefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiller rent richting de bal. Schiller passt de bal in één keer door. Motoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AquilaMasters F.C. 26%, تاتنا 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AquilaMasters F.C. - تاتنا 0:0

52e minuut.
Kaondera is nu in balbezit. Marumo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Raboroko de bal. Marumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marumo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kaondera verovert de bal door een tackle van achteren. Kaondera probeert naar een medespeler te passen. Makhaye is nu in balbezit. Marumo verovert de bal door een tackle van achteren. Marumo schiet op doel. Jooste probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Dlamini geeft een hoge lob. Rodrigues kan de bal niet met de borst controleren. Rodrigues speelt de bal door. Raboroko is nu in balbezit. Raboroko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AquilaMasters F.C. - تاتنا 1:0

87e minuut.
Makhaye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Hara geeft een hoge lob. Motoane rent richting de bal. Motoane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AquilaMasters F.C. 33%, تاتنا 67%.
AquilaMasters F.C. - تاتنا 1:0