Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biang FC AquilaMasters F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Jordaan speelt de bal door. Chembo is nu in balbezit. Maluleke bereikt de bal nog maar net als eerste. Chembo onderschept slim de pass. Chembo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Molefe rent richting de bal. Okpara speelt de bal door. Chembo is nu in balbezit. Chembo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mabotsa kopt de bal weg. Carpenter is nu in balbezit. Mxumalo begaat een overtreding. Mxumalo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mxumalo met een sublieme pass. Isaacs is nu in balbezit. Jordaan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jordaan krijgt een gele kaart. Isaacs roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Isaacs kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biang FC 51%, AquilaMasters F.C. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Biang FC - AquilaMasters F.C. 0:0

47e minuut.
Okpara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burton komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Seoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Raboroko verovert de bal door een tackle van achteren. Ludick legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raboroko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raboroko legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cale probeert naar een medespeler te passen. Burton heeft problemen om de bal te vangen. Burton met een sublieme pass. Chembo is nu in balbezit. Chembo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Burton is nu in balbezit. Chembo is nu in balbezit. Burton is nu in balbezit. Burton schiet op doel. Mpondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mudau geeft een lange en hoge pass. Jordaan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordaan passt de bal zonder na te denken. Raboroko rent richting de bal. Raboroko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cale verovert de bal door een tackle van achteren. Cale met een sublieme pass. Phuka rent richting de bal. Phuka geeft een hoge lob. Cale geeft een lange en hoge pass. Mpondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Molefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton onderschept slim de pass. Burton speelt de bal door. Chembo rent richting de bal. Chembo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jordaan probeert naar een medespeler te passen. Chembo is nu in balbezit. O`Hara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chembo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jordaan komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biang FC 37%, AquilaMasters F.C. 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Biang FC - AquilaMasters F.C. 0:0