Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AquilaMasters F.C. Biang FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Molefe geeft een hoge lob. Inworp. Carpenter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okpara is nu in balbezit. Okpara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AquilaMasters F.C. - Biang FC 0:1

15e minuut.
Isaacs rent richting de bal. Isaacs passt de bal met de wreef. Raboroko is nu in balbezit. Raboroko haalt uit met een fantastische trap. Mooki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AquilaMasters F.C. - Biang FC 1:1

18e minuut.
Seoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mxumalo begaat een overtreding. Seoke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seoke met een snel genomen vrije trap. Molefe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okpara rent richting de bal. Okpara draait met de bal, schiet en ... Mpondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Maluleke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chembo rent richting de bal. Chembo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maluleke de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mxumalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara onderschept slim de pass. Okpara met een sublieme pass. Chembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chembo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AquilaMasters F.C. - Biang FC 1:2

31e minuut.
Marumo is nu in balbezit. Seoke verovert de bal door een tackle van achteren. Seoke passt de bal in één keer door. Chembo is nu in balbezit. Chembo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Phuka is nu in balbezit. Phuka met een sublieme pass. Chembo heeft problemen om de bal te vangen. Okpara rent richting de bal. Okpara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AquilaMasters F.C. - Biang FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AquilaMasters F.C. 53%, Biang FC 47%.
AquilaMasters F.C. - Biang FC 1:3

64e minuut.
Mxumalo geeft de bal voor. Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues passt de bal in één keer door. Raboroko rent richting de bal. Raboroko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AquilaMasters F.C. 57%, Biang FC 43%.
AquilaMasters F.C. - Biang FC 1:3