Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hitters United strale
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Ndlazi rent richting de bal. Gaba rent richting de bal. Moloi rent richting de bal. Gaba verovert de bal door een tackle van achteren. Gaba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gaba heeft problemen om de bal te vangen. Gaba geeft een hoge lob. Pedrick heeft problemen om de bal te vangen. Juwayeyi is nu in balbezit. Juwayeyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hitters United - strale 0:1

45e minuut.
Josephs bereikt de bal nog maar net als eerste. Josephs geeft een hoge lob. Christian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ndlazi is nu in balbezit. Ndlazi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitters United 49%, strale 51%.
Hitters United - strale 0:1

49e minuut.
Meiring rent richting de bal. Meiring draait met de bal, schiet en ... Tsotetsi rent richting de bal. Tsotetsi draait met de bal, schiet en ... Madigage maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hitters United - strale 1:1

54e minuut.
Vukubi verovert de bal door een tackle van achteren. Vukubi geeft een lange en hoge pass. Nkosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndlazi verovert de bal door een tackle van achteren. Ndlazi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zungu probeert naar een medespeler te passen. Tsotetsi is nu in balbezit. Ngaka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngaka krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Raboroko onderschept slim de pass. Gaba rent richting de bal. Pedrick begaat een overtreding. Pedrick krijgt een gele kaart. Gaba raakt geblesseerd tijdens het duel. Raboroko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Moloi passt de bal zonder na te denken. Moriri rent richting de bal. Moriri met een sublieme pass. Meiring is nu in balbezit. Meiring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitters United 54%, strale 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hitters United - strale 1:1