Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beast Chiefs تاتنا
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Kaondera rent richting de bal. Modabi verovert de bal door een tackle van achteren. Dlamini is nu in balbezit. Katongo is nu in balbezit. Katongo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beast Chiefs - تاتنا 1:0

27e minuut.
Gama geeft de bal voor. Modabi heeft problemen om de bal te vangen. Modabi met een sublieme pass. Katongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Katongo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beast Chiefs - تاتنا 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beast Chiefs 54%, تاتنا 46%.
Beast Chiefs - تاتنا 2:0

51e minuut.
Crowley rent richting de bal. Carnell onderschept slim de pass. Carnell passt de bal zonder na te denken. Schiller rent richting de bal. Schiller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Carnell geeft een lange en hoge pass. Gama rent richting de bal. Gama passt de bal in één keer door. Lechesa is nu in balbezit. Lechesa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kotoane met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Makhaye de bal. Crowley geeft een hoge lob. Lechesa is nu in balbezit. Lechesa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gama met een sublieme pass. Kaondera is nu in balbezit. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Katongo rent richting de bal. Katongo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beast Chiefs 59%, تاتنا 41%.
Beast Chiefs - تاتنا 2:0