Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strale Biang FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Raboroko geeft een hoge lob. Mabotsa is nu in balbezit. Ndlazi begaat een overtreding. Ndlazi krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Raboroko rent richting de bal. Phuka begaat een overtreding. Raboroko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raboroko met een snel genomen vrije trap. Ndlazi rent richting de bal. Ndlazi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Madigage trapt de bal weg van het doel. Seoke kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Phiri de bal onder controle te krijgen. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
strale - Biang FC 0:1

18e minuut.
Juwayeyi verovert de bal door een tackle van achteren. Gaba rent richting de bal. Gaba passt de bal in één keer door. Ndlazi rent richting de bal. Ndlazi draait met de bal, schiet en ... Mooki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Phiri rent richting de bal. Okpara verovert de bal door een tackle van achteren. Okpara met een sublieme pass. Chembo rent richting de bal. Chembo schiet op doel. Madigage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strale - Biang FC 0:2

37e minuut.
Ludick geeft een lange en hoge pass. Sikonde is nu in balbezit. Gaba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaba krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Seoke met een sublieme pass. Okpara rent richting de bal. Okpara passt de bal met de wreef. Ndlazi is nu in balbezit. Ndlazi draait met de bal, schiet en ... Mooki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
strale - Biang FC 1:2

43e minuut.
Klungelig pakt Okpara de bal. Gaba met een sublieme pass. Ndlazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndlazi haalt uit met een fantastische trap. Budde heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strale 55%, Biang FC 45%.
strale - Biang FC 1:2

50e minuut.
Seoke geeft een lange en hoge pass. Okpara is nu in balbezit. Chembo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chembo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strale 42%, Biang FC 58%.
strale - Biang FC 1:2