Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hitters United AquilaMasters F.C.
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Molefe rent richting de bal. Molefe probeert naar een medespeler te passen. Raboroko rent richting de bal. Raboroko haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitters United - AquilaMasters F.C. 0:1

16e minuut.
Blose geeft een lange en hoge pass. Raboroko kopt de bal weg. Marumo heeft problemen om de bal te vangen. Raboroko is nu in balbezit. Raboroko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Meiring rent richting de bal. Mxumalo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meiring. Mxumalo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Meiring met een sublieme pass. Marumo is nu in balbezit. Zungu rent richting de bal. Marumo verovert de bal door een tackle van achteren. Marumo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Christian speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Raboroko de bal onder controle te krijgen. Mxumalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mxumalo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nkosi de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Moriri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mudau. Moriri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evans zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tsotetsi rent richting de bal. Tsotetsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Moloi passt de bal met de wreef. Molefe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Evans de bal. Maluleke bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluleke geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitters United 63%, AquilaMasters F.C. 37%.
Hitters United - AquilaMasters F.C. 0:1

55e minuut.
Moloi geeft de bal voor. Blose is nu in balbezit. Blose geeft een lange en hoge pass. Raboroko rent richting de bal. Raboroko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Moriri speelt de bal door. Zungu rent richting de bal. Zungu passt de bal zonder na te denken. Tsotetsi is nu in balbezit. Tsotetsi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Maluleke is nu in balbezit. Maluleke speelt de bal door. Raboroko bereikt de bal nog maar net als eerste. Raboroko haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitters United - AquilaMasters F.C. 0:2

72e minuut.
Tsotetsi passt de bal zonder na te denken. Meiring heeft problemen om de bal te vangen. Mxumalo rent richting de bal. Meiring is nu in balbezit. Meiring schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rodrigues is nu in balbezit. Pedrick verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrick geeft een lange en hoge pass. Tsotetsi is nu in balbezit. Tsotetsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitters United 42%, AquilaMasters F.C. 58%.
Hitters United - AquilaMasters F.C. 0:2